Korrigering

Läse mitt förra inlägg och aa, jag vart helt sjukt irriterad när jag kollade på valvakan igår och jag står fortfarande för det jag skrev då.

DOCK

Vill jag verkligen inte ha in SD i riksdagen, de är emot abort (!) emot invadnrare (!) jag menar va?! Ett mer bakåtsträvande parti får vi nog leta länge efter.
För min del hoppas jag att SD röstas ut ur riksdagen om 4 år när svenska folket har insett vad de har gjort med att rösta på dem.

Endel av de vackraste, underbaraste och snällaste människorna jag känner är invandrare, eller från invandrarfamiljer eller liknande.
Och jag tror inte att jag bara pratar för mig själv när jag säger att om SD någongång gud förbjude tar styre i sverige är vi nog några som kommer stå emot det.

Jag blir så jävla irriterad!

Lars Ohley och Mona sahlin skiter fullständingt i vad folket tycker. "vi står för demokrati" my ass!
Ungefär 6 procent av svenska folket har röstat på Sverige Demokratin och det skiter de fullständigt i! Speciellt Lars Ohley som är partiledare för Vänsterpartiet, en småsintare, omogen barnunge! "Är jimmie åkesson där inne? nej då vägrar jag att gå in!!" Jag menar kom igen! VI SVERIGE har valt, vi vill ha in SD i riksdagen, TA DET! Eran jävla demokrati har talat och ni skiter i det..

När jag lyssnade på deras tal hörde jag "ja kära folk, ni har röstat för att SD ska få mandat in i rikstaden men.. Det skiter vi i. Vi gör som vi vill och skiter i er". Va fan är det?

De kan ju inte bara skita i vad svenska folket vill, ignorera, frysa ut och smutskasta det?
Jag röstade inte på SD, jag håller inte med i allt de säger, jag är inte rasist.

MEN, jag vet fan när något är fel. och speciellt Lars Ohleys uppträdande i SVT´s valvaka kan jag inte säga någotning annat om än att det var fanimej FEL!



Men det är bara min åsikt.

Lite mera

fick hit foraldrarnas kamera ocksa  sa tankte skicka upp lite bilder fran den innan mamma och jag begav oss till shoppng centrum. pappa har blivit magsjuk :(


Folk nara okenomraderna bodde i grottor, jatte haftigt att halsa pa dem!
En varm vatten pool!!







TUNISIEN 2010



kor en ¨dagens outfit¨ och sedan lagger jag upp bilder pa nar vi akte pa en 2 dagars resa genom heela tunisien, sov pa ett hotell i sahara och startade dagen med en kameltur ut pa sanddynorna klockan 5 for att se solan ga upp!
orkar inte forklara mer for det har tangentbordet ar helt crazy....


salt vatten sa att saga..

Bilder bara

lagger upp lite bilder fran foraldrarnas kamera som jag inte hann innan..



Tunisien

Hej halla. Tankte bara lagga upp lite bilder just nu. Vi har det bra har nere; varmt som sjutton dock. Igar kom det varma vindar fran Sahara sa det kom upp i 45 plus. Sjalvklart far jag ett varmaslag pa kvallen och varldens huvudvark..
Det har tangentbordet ar helt fucked up ocksa; inga bokstaver ar dar de bor vara sa det tar en evighet att hitta ratt tangenter.. skriver mera nar jag har mer tid. saknar allla dar hemma redan. skickade vykort idag 8/10 far se nar de kommer fram ..haha!

ا

Designproblem.

Nu måste jag göra om min design också, ska leta upp några roliga bidler och ändra det snart. Men NU, Tv ^^

VALET 2010

Här får jag skriva vad jag vill utan att någon dömmer mig för vad jag tycker. Jag har inte skrivit blogg på länge nu utan mest skrivit för Norrtälje Tidning och där får man inte skriva någonting fel, eller någonting som kan tas på fel sätt eftersom det inte bara är mina åsikter då utan tidningens.

Jag har blivit påhoppad för vad jag har skrivit där, folk har blivit arga av mina åsikter, det finns säkert många i Norrtälje som tycker illa om min nu pga vad jag har skivit, om de vet vem jag är.
Därför valde jag nu att starta upp min blogg igen, åtminsonde försöka göra det..

Så detta är nu mitt försök.


Nu är det snart dags för valet! Det finns så himla mycket information där ute, alla vill pracka på en sin "religion".
Det känns lite som när jihovas vittnen kommer till dörren och vägrar gå, fast 7 på en gång när man går på stan.

Jag måste ner och rösta idag eftersom jag åker till Tunisien i 2 veckor nu på lrödag den 4/9-10.
Vi kommer hem den 18de på kvällen och om planet blir försenat eller om det händer någonting kommer vi inte att hinna rösta. OCh jag tycker att det är för viktigt att säga sin åsikt för att bara skita i det. Jag SKA rösta! idag..
Frågan är bara på vad?!

Igår fick jag ett brev från Moderaterna, ett personligt brev faktiskt. Handskriven adress och ett riktigt frimärke på, ett som kostar 6 kr? Det vart jag väldigt förvånad av faktiskt..


RSS 2.0