Seans

Idag var jag på en seans i Rimbo. Det var oerhört spännande men det jag fick reda på förutom några småsaker alla kan veta var att jag behövde slänga några strumpor.....

Jag vill gå till en sådan  där privat seans och tästa..


Wäddö


Hej!

Idag har jag städat ut min bokhylla/förråd.
Hittat en massa gamla minnen och roliga saker.

Nyss åt vi plättar också! men smör, pankakssylt och skogsbärssylt!


Från Nyår 2010-2011

LOV?


Tack mr "hemlig" på alla hjärtans!


Hej Glenn!


kul


MIDSOMMAR


LOV

Fotouppdrag på 6 bilder med temat Lov... hmm något tisp någon?
(fast jag vet att ingen kommer svara ;D )

Vårpromenad med Mysan


RIP Gary Moore

Rest in peace Gary Moore


Spotify

Gary Moore – Still Got The Blues


Vinter/Vår promenad

RIP sommarbrygga. kanske ses vi om några månader igen??


Frötuna - Hem

Såhär ser det ut när jag ska hem från där jag jobbar nu.
Underbart, snart är det vår också.

Rödbrunhårig igen?

Ska jag färga tillbaka?



Lilllördag

Igår impuls åkte jag in till Brenda och Joisce i Stockholm som skulle ut på någon pub på söder och ta någon öl, sen skulle jag sova där.. Aaa det var ju tanken åtminstone.

det slutade men att alla tjejerna "tappade bort"  någonting, om det var en plånbok i 1 timma, en garderobslapp i 5 sekunder eller ett kontokort i 5 minuter.
Så var vi på både St Patricks och lilla hotellbaren på söder men sen hamnade vi på Spy bar av någon anledning. Aldrig varit där förut.
Min uppfattning av det stället var att det var ett avdanskat fd. kändishak där alla brats från östermalm hängde och hoppasdet på att bli upptäckta eller någonting liknande. Jag vet inte hur det är på helger men igår Onsdag när vi var där var det hur härligt folk som helst. De vi hittade och orkade prata med iaf. Det fanns ju idioter med men de kommer man ju inte ifrån.

Hade riktigt kul iaf, kom hem 10 00 imorse utan att ha sovit en blund. Var på väg hem med Joisce när jag kom på att mina bussar hade börjat gå igen. När jag lämnade henne upptäckte jag att mobilen var död så jag satt på 7eleven en stund och laddade den medan solen gick upp utanför.

Sen sov jag i 1½ / 2 timmar så nu ska jag sova ordentligt har en hektisk dag framför mig...
 Det här är jag snart!

Makeover

Jag har en påse där jag lägger kläder som jag ska göra om. Där i letade jag idag och hittade två gamla kjolar jag ärvt från min mor. de går ner till anklarna så jag tänkte göra om de till klänningar, men jag måste sy i dem för de passar verkligen inte som klänningar som de är just nu.
Någonting liknande den här kjolen

den första jag gjorde om med hjälp av far min var en svart kjol med vita mönster på. den vart nästintill klar idag. såhär ser den ut på just nu. ska bara sätta in några fler knappar så är den klar sen.


Extrem tjejkväll

Igår var jag Anna och My hemma hos Emelie och kollade på film, det blev en riktig tjejkväll kan jag ju säga. Jag kände mig som en man. alla tjejerna dreglade över killen i filmen (som för övrigt inte ens var snygg) haha och jag försökte följa storyn men vart ut buad (hårt) haha. Men jag hade kul iaf. Kanske en spelkväll någon kväll sen^^
vi såg först the backupplan med Jennifer Lopez och sen Dear John där tjejerna dreglade :D haha
Anna var lite mer på min sida dock!



men nu ska jag ner på stan och bli blodgivare. sen möta upp mor min och köra några längder i simhallen!
Sen ikväll lutar det åt barrunda på söder med Brenda och Joisce! :)

 bliblodgivare.nu

RSS 2.0