R.I.P

Jag bor egentligen inte aka utomlands, de senaste gangerna har de hant..






RIP MORMOR!!!


Tatooo

Mathias och tatueraren som vi har dopt till Luigi.. ELLER.. babis-luigi.. som han i super mario. ser ut som han! ^^




Mera far ni se nar vi kommer heem! :)


Delfin dagen!

Forst sa akte dem till nagat vattenfall med oss som kostade pengar da gick bara de 4 ryssarna som vi akte med in och jag och matte stannade kvar och vantade. Forsokte komma over magsjukan/matforviftning eller vad sjutton det nu ar for fel pa oss :D haha
Sen var vi och besokte ett tempel da konde jag masa mig ur minivanen och trippa runt dar lite.
Efter det kom vi fram till delfinstallet och deet var en helt sjukt maffig upplevelse! Rekomenderas till ALLA! i alla aldrar. forutom de sjuka som inte fick vara med da. men alla andra! :)
Vi fick simma med dem, pussa dem, lyta dem, ha den i knaet osv osv..
Jag var forst pa allting sa jag hade ju ingen aning om vad som hande eller vad jag skulle gora, men det loste sig iallafall och jag hade hur kul som h elst. Mathias med :)
Efter simmandet var det en delfinshow som jag har mest pa film, far se om jag kan fa upp det pa youtube sen sa kan jag lanka!

Dock lade min videokamera av efter ett tag sa de basta bilderna fick parken sa vi kopte dem av dem.. sa vi har 5 bilder inramade med oss hem istallet :D scannar in dem sen!




Elefanter 2

Har var vi ute och red pa elefanterna i jungeln..



Elefanter

Idag har vi badat med elefanter och ridit i skogen, men ja har bilderna pa olika kameror sa de kommer upp i olika inlagg.



Lite olika

Den har datorn ar sjukt seg sa ja slanger upp lite bilder bara! :)


Cassandra

I forrgar blev jag moster igen!
Valkommen lilla Cassandra!


Rayong

Idag var jag och Mathias i Rayong vid ett shoppingcenter och virrade runt lite. spelade bowling, at pa mcdondalds for forsta och forhoppningsvis sista gangen har. Men det lockade sa ^^
Sen kopte jag en videokamera och vi bada kopte klader. Mysdag och imorgon aker vi till Koh Chang och ett hotell med bungalows som vi betalar 50 svenska kronor i var per natt for. drommen. Det blir bara 2000 bath pe 6 natter. hur bra som helst. spara pengar... ja! 




Datorn vagrar vanda bilderna.....


Det ar sa jag sager det


BanPhe och ek ekorre pa stranden


Sweden

Turister pa flykt fran Sverige?!


INTE koh samet

Kul att resebyratjejen skickade ut oss till Koh Samet fast bokade ett hotel pa fastladet.. lyckat :D
Tror staden heter Rayong som vi bor i nu.. men de ar hur nice som helst anda.. de finns ju papayasallad precis vid stranden. kan de bli battre?!


Sportthai

Biljard, fallskarmsstimulator och go kart.. bara en borjan ^^



It's OK, we're Swedish

Herregud det tar verkligen en evighet att fa upp bilderna pa bloggen och mailen. Facebook gar relativt snabbt att fixa over de till men inte snabbt alls :D far bli lite i taget sa tar j aen bild bomb nar jag kommer hem ^^

Idag var vi och korde GO kart och abbe o henke flog i en fallskarms simulator, sag as kul ut!
Jag och mathias bokade aven resa imorgon bitti till Koh Samed saaa de blir till en jaavla sol och bad semester pa en paradis o imorgon da! Drommen.. 

Lagger in tre bilder och fixar resten senare.. Shit minnes korTEN ( bada tva) ar fulla!?

 


Nyar.. eller vad hande egentligen...

ANDRADE PLANER!?! Vi packade varat pick och packa och drag efter Abbe och Henkan ner till Pattaya och festade garnet istallet!




Bidlerna finns pa FACEBOK tyvarr ^^

RSS 2.0