Julaftonsmorgon och förmiddag <3


Dan före

Vi har en massa traditioner dagen före julafton också. Tex så van jag 200:- på uppesittarkvällen och far min vann en miljonlott (50:-)




Sen har vi faktum att det faktiskt är JULAFTON imorgon också. Här är lite utav julklapparna min familj köpt i år. Sen är massa redan utdelade också, men nästan alla är här.


Julmys hos Syster-Yster


Robin

I torsdags åkte jag med Robin på hans nattpass.
Det var riktigt kul faktikst och vackert som tusan i vissa delar av Stockholm. Nu börjar jag få bättre lokalsinne där inne, skulle säkert fortfarande gå vilse dock..
Sen kollade vi på den där nya skräckfilmen "Devil" som går på bio. As äckligt slut, kärringjävlen. Trodde inte jag skulle kunna sova ordentligt, men det gick






DEVIL (filmen) 2010


My Tatuerar sig!


Grattis Pappa!

Bilder från min pappas födelsedag den 8 December.
Syster, ungarna och bror kom över och åt och pratade.
Mys.


Julhandel i Täby med Simon!

Igår var jag och Simon och julhandlade i Täby, liten tradition sådär börjar det bli!. Dock var vi inte där förra året, men det var för att jag var i Thailand under julen då..
Vi var där från 2 till 8 och hade kul. Handlade in många julklappar men inte tillräckligt ttyvärr..
Åt middag och hade oss också, alderless för länge sedan om jag får säga det själv.
Fika snart :)




Min katt

Min katt har börjat följa efter mig vart jag än går nu för tiden ^^
Jag kommer hem efter en lång dag i Täby med massa julklappar och sitter och slår in dem och samtidigt skriver massa julrim då ska hon självklart vara bredvid mig så tar hon över en utav påsarna det ligger saker i..

Uppmärksamhets krävande katt? <3


RSS 2.0