Frisyrer

Jag måste klippa håret, jag har tröttnat så sjukt mycket på det. kan inte göra någonting av det eller någonting. STÖRANDE!

Ge mig förslag, hör är två utav m ina, va tycks?


Lördagen den 30 Oktober alias Halloween!

Igår på Halloween var vi först hos Anna i Kvisthamra och spelade spel, partade och hade allmänt kul! :)
Sen efter det tog vi 3 taxibilar upp till Mobergs och dansade hela natten.
Eller alla vännerna drog vid 3 till havspiren men jag hade inte råd med det så jag stannade kvar enstund med andra vänner och dansade resten utav kvällen.
Det var inte fullt me folk men jag tycker det var riktigt kul ändå! Skönt att det inte var fullt tycker jag, man hade svängrum tex.
Sen var det ett band som spelade "bad influence" de var riktigt bra och jag tror att en utav oss (miss L) fick en speciell kontakt med sångaren;) haha


Charader

Vi hade vinkväll hemmah oss Anna Ioannou i fredags.
Jag, My, anna, anna, brenda, Camilla och Emelie!
Sen fick vi lära oss en riktigt rolig ny fest lek, kommer ni ihåg den gamla kalasleken "mördarleken" när man sitter i en ring och blinkar åt den som ska dö?!
En liknande fast mognare version. HUUUR kul som helst!


Uppdateringar

Jag ska försöka bli lika duktig som min käresta http://mysanhh.blogg.se att uppdatera.
hon är helt sjukt bra, så fort man går in så är det någonting nytt!
Gilla

SL

On my way in to school


Shall we dance?

Hela den här veckan har jag skrivit på Ungbloggen för Norrtälje tidning.
Kolla gärna på de inläggen på http://norrteljetidning.se/lasarnytt/bloggar/ungbloggen..
Tänkte kopiera in det inlägget jag skrev nyss så jag slipper omformulera det igen..




Okej så jag skrev ett jätte långt inlägg om dans och hur mycket den betydde för mig, så publicerade jag den och så försvann den..
Så nu orkar jag inte skriva om det igen, så kort tålamod har jag med teknik. Det är min svaga punkt kan jag ju säga..

Det som det förra inlägget skulle säga var iaf att genom att kolla på en utav mina favorit filmer; Shall we dance? med richard gere och jennifer lopez så tog jag igen upp tankarna på att söka till ballroom klasser i Stockholm och har nu skickat efter en kurskalender ang både det och till balletackademin i Stokcholm.

Sen har jag också börjat tänka allt mer på Herräng dance camp i sommar, antingen åker min dansförening, eller så åker jag själv.. ungefär 5000 kronor för 1 vecka.. men vilken upplevelse det kommer bli?!
Malin Sandell

10/10 släktmiddag




9/10 tjejmiddag





Ankor och Sushi

Idag var jag barnvakt åt söta Cassandra igen och vi tog en promenad och mötte upp syrran på stan, gick runt en stund sen åt vi lunch på Kamida, sushi såklart! :)
efter det fick syrran en ankatack när hon gav en anka vid ån lite kakor kom hela tjocka släkten och hoppade upp på trotoaren och följde efter henne.
Hur kul som helst, jag skrattade tills jag grät!


Sam Tsui


Upp, Upp in the sky

Jag och Abbe var uppe och flög lite över roslagen och lite runt i skärgården förra månaden innan jag åkte iväg till Tuniseien, det var riiktigt häftigt! :D



födelsedag

Jag fyller år om 2 dagar, det är helt sjukt. det är fredag idag och jag fyller år på Söndag, jag fyller 20 år!
20!! Jag kommer aldrig mer att vara tonåring igen, det är så hemskt när  man tänker på det, nästan så man blir lite deppig...
Men men å andra sidan kommer jag ha en skön helg. Blir inge sånt där "jaa nu drar vi ut och gör stan 'osäker' yeeeh!!" Jag ska ha en lugn middag med mina kära tjejkompisar och vi ska dricka, ta det lugnt, spela spel och sen får vi se vart kvällen för oss.. kanske bli lite osäkert på stan ändå man vet aldrig. Men det är inget tvång längre åtminstonde.. Det är sköönt..

18-års dagen
 19 års-dagen

Ska se till att få en bättre bild det här året.. ska kanske ut och köpa ngt fint att ha på mig imorgon.. Men frisyren från 18års-dagen kommer jag inte att kunna slå.. LOVE IT!

Test

Läskigt likt test.. 41 frågor bara och det vart så rätt.. det här är mitt resultat! Gör testet

http://se.41q.com/typ.41q?p=14686133

SEXPARTY @ lotta

Vi hade ett sexparty hemma hos lotta i fredags då det kom dit en tjej från himelriket.se och pratade om en massa saker.
När hon var klar var det IDOL på tv och Minnah Karlsson, då vart det koncentration och jubel när hon gick vidare. Sen blev det ner till teatern och sen småprat me brenda och my på köksgolvet hemma. ^^



den vägrar vrida på sig..



Mobilt

Jag fick precis igång min grejj till mobilen så man kan få in foton! Tänke lägga upp allihoppa på en o samma gång! ^^



Okej jag orkade faktiskt inte.. meeen ja kan lägga upp framtida bilder ifall det händer någonting kul! det är alltid ett plus! ^^

RSS 2.0