Vilken Stank!

Hela redaktionen går och håller för näsan, för att Hugo gick låss med pruttsprayen allderless nyss och det luktar värkligen SKIT i hela kontoret.. seriöst ahaha:D
smaart, klart det skulle sprida sig.. I HELA kontoret ;D haha
Kul ju ^^

Postat av: Semlan

Haha gomorron :P! dont like him eighter! Han går bara och bossar runt :P.. hmm det går väl sådär, vi har inte pratat sen i tisdags måste det ha varit ^^... Nej jag kollar på dig, natta, freddys ibland sen kollar jag på de lite större som kenzas, egoinas och ibland kizzies bara för att hon e så blond
haha:P Nej jag har läst lite bara :P

2008-02-02 @ 11:37:19
URL: http://emelieaman.blogg.se
Postat av: smirren

haha en vecka kvar här är som ett år när det är vanlig skola, jag lovar :O!!! Nej det är bara det att allting känns så jobbigt just denna årstid och så.. du vet massa i skolan och alltid grått och tråkigt + att man inte har några pengar m.m m.m :P men det är ju under den jobbigaste tiden som man får reda på om man verkligen älskar varandra! är det inte så :P?

2008-02-04 @ 12:45:30
URL: http://emelieaman.blogg.se
Postat av: svurren

förresten, fint hjärta jag gjorde i photoshop va ;D dom jag sa är typ dom som syns på blogg.se s startsida kenza ligger typ högst upp :P!

2008-02-04 @ 12:47:29
URL: http://emelieaman.blogg.se
Postat av: Lagerkrans

tack :)

2008-02-04 @ 13:32:33
URL: http://blommar.blogg.se
Postat av: smurren

Nej då nu är allting prima :D, ååh fan va skönt, jag skulle också vilja göra det nån gång.. men e det inte ganska dyrt?? Haha jepp =) hade inget att göra också tyckte jag att det vore dumt att kopiera ett från internet :P så det blev sådär istället :) äsch den filmen, den får man börja tänka på efter praktiken igen :P! miss U too darling!

2008-02-04 @ 20:59:31
URL: http://emelieaman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0